BABY BRUIN PORSZÍVÓS ORSSZÍVÓ GÖMBÖLYÍTETT
BABY BRUIN PORSZÍVÓS ORSSZÍVÓ GÖMBÖLYÍTETT
BABY BRUIN PORSZÍVÓS ORSSZÍVÓ GÖMBÖLYÍTETT
Termékadatok
Termékkód:
34695
Vonalkód:
5997953114067
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
1.649 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 16, Modul: 05, Polc: 04)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.298 Ft
Bruttó 1.649 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Egyedülálló gömbölyített szívófelületének köszönhetően rendkívül biztonságos használatot tesz lehetővé. Már újszülött korban is alkalmazható. BPA- és allergén mentes, kifőzhető és törhetetlen. Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök