APOTHEKE TEA BRONCHICARE HERBAL GYERMEKEKNEK FILTERES 20DB
APOTHEKE TEA BRONCHICARE HERBAL GYERMEKEKNEK FILTERES 20DB
APOTHEKE TEA BRONCHICARE HERBAL GYERMEKEKNEK FILTERES 20DB
Termékadatok
Termékkód:
21514
Vonalkód:
8595178201745
Kiszerelés:
20 db
Bontható:
Igen
Egységár:
33 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 38, Modul: 04, Polc: 05)
Győr (Tároló: 1012)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0602)
Szeged
Vecsés
Nettó 524 Ft
Bruttó 666 Ft

Részletes termékinformáció

Gyermekek részére összeállított teakeverék. Az év meghűléses, megfázásos, köhögős időszakaiban is ajánlható. Fogyasztása 9 hónapos kortól javasolható. KISZERELÉS: 30g (20x1,5g flt) ÖSSZETEVŐK: mályvalevél, édeskömény, csalán, szurokfű ADAGOLÁS: Napi 2-3 csésze

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök