APOTHEKE GYÜMÖLCSTEA KÉKÁFONYA GYERMEKEKNEK PAPAGÁJ FILTERES 20DB
APOTHEKE GYÜMÖLCSTEA KÉKÁFONYA GYERMEKEKNEK PAPAGÁJ FILTERES 20DB
APOTHEKE GYÜMÖLCSTEA KÉKÁFONYA GYERMEKEKNEK PAPAGÁJ FILTERES 20DB
Termékadatok
Termékkód:
24866
Vonalkód:
8595178206542
Kiszerelés:
20 db
Bontható:
Igen
Egységár:
30 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0602)
Szeged
Vecsés
Nettó 590 Ft
Bruttó 749 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Üdítő áfonyás gyümölcstea gyermekeknek. Fogyasztása 9 hónapos kortól javasolható. KISZERELÉS: 30g (20x1,5g flt) ÖSSZETEVŐK: hibiszkuszvirág, kékáfonya levél, csipkebogyó, alma, feketeribizli, édesgyökér, kékáfonya, ánizs, kékáfonya és feketeribizli aroma, feketeribizli kivonat ADAGOLÁS: Naponta 2-3 csésze

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök