ANNA BÁRSONYKA PATTI GYÓGYNÖVÉNYES ZSELÉ 50ML
ANNA BÁRSONYKA PATTI GYÓGYNÖVÉNYES ZSELÉ 50ML
ANNA BÁRSONYKA PATTI GYÓGYNÖVÉNYES ZSELÉ 50ML
Termékadatok
Termékkód:
51515
Vonalkód:
5998271104471
Kiszerelés:
50 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
1.585 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.248 Ft
Bruttó 1.585 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

ANNA BÁRSONYKA PATTI GYÓGYNÖVÉNYES ZSELÉ 50ML

Termék összetétele:

Aqua, Glycerin, Calendula officinalis Flower Extract, Isopropyl Myristate, Carbomer, Sodium Tetraborate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Rosmarius Officinalis Oil, Mentha Piperita Oil

Ajánlott a zsíros és kevert bőr ápolására, pattanások kezelésére. Vékonyan kenje be a bőr problémás felületét reggel és este. Körömvirágot, rozmaring olajat, borsmenta olajat tartalmaz.

Forrás:gyártó/forgalmazó 2019 március

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök