ALPRO MANDULAITAL 1000 ML
ALPRO MANDULAITAL 1000 ML
ALPRO MANDULAITAL 1000 ML
Termékadatok
Termékkód:
30607
Vonalkód:
5411188110835
Kiszerelés:
1000 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
899 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 12, Modul: 02, Polc: 04)
Győr (Tároló: 3107)
Kecskemét (Tároló: I-0-5)
Pécs (Tároló: 1909)
Szeged (Tároló: 0401)
Vecsés (Tároló: 0905)
Nettó 708 Ft
Bruttó 899 Ft

Részletes termékinformáció

ALPRO MANDULAITAL 1000 ML

Ivóvíz, cukor, mandula (2%), trikalcium-foszfát, tengeri só, stabilizátor (szentjánoskenyér liszt, gellángumi), emulgálószer ( naprafrgó 
lecitin), vitaminok (riboflavin (B2), B12, D2).

Kinek van szüksége mesterséges ízekre, ha itt a mandula természetes zamata? Enyhén pirított mediterrán mandula és a víz - finom mandulaitalunk alapvető összetevői. Egyszerűen tökéletes müzlikhez, kávéhoz, turmixokhoz és smoothie-khoz, teához, vagy önmagában, csak úgy. 

NEM HŰTÖTT

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: Nyomokban mandulát és más nyomokban mogyorót. Természetesen laktóz-, és tejmentes. Gluténmentes.

Tápérték (Kcal): 24

Forrás: gyártó/forgalmazó 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök