ALL-CO KÓKUSZ CHIPS ORIGINAL 45G
ALL-CO KÓKUSZ CHIPS ORIGINAL 45G
ALL-CO KÓKUSZ CHIPS ORIGINAL 45G
Termékadatok
Termékkód:
55481
Vonalkód:
8997227860307
Kiszerelés:
45 g
Bontható:
Igen
Egységár:
12.556 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 09, Modul: 07, Polc: 01)
Győr (Tároló: 0904)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0803)
Szeged
Vecsés
Nettó 445 Ft
Bruttó 565 Ft

Részletes termékinformáció

ALL-CO KÓKUSZ CHIPS ORIGINAL 45G

A kókuszchips ideális snackhez, kiváló müzlibe, kásákba, de akár desszertek, édességek, ázsiai ételek hozzávalójaként is.

Tápérték (Kcal): 550kcal/100g

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 október

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök