ALERTEX ANTIALLERGÉN KÁRPIT- ÉS MATRACTISZTÍTÓ SPRAY 500ML
ALERTEX ANTIALLERGÉN KÁRPIT- ÉS MATRACTISZTÍTÓ SPRAY 500ML
ALERTEX ANTIALLERGÉN KÁRPIT- ÉS MATRACTISZTÍTÓ SPRAY 500ML
Termékadatok
Termékkód:
51698
Vonalkód:
5907542750958
Kiszerelés:
500 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
1.219 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 37, Modul: 01, Polc: 03)
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1603)
Szeged
Vecsés
Nettó 960 Ft
Bruttó 1.219 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

ALERTEX ANTIALLERGÉN KÁRPIT- ÉS MATRACTISZTÍTÓ SPRAY 500ML

Termék összetétele:

5-15% nemionos felületaktív anyagok, < 5% anionos felületaktív anyagok, illatanyagok.Tartalmaz: Laureth-10, Cocoamide DEA

Használata különösen allergiában szenvedőknek ajánlott, mivel előzetes áztatás nélkül is hatékonyan semlegesíti a házipor allergénjeinek forrását (pl. hajat, az ágyneműbe, ruhára, függönyre kerülő polleneket, vagy az atkák ürülékét). 8 mosáshoz elegendő Hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt

Forrás:gyártó/forgalmazó 2019 április

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök