ADAMO HOMOKTÖVIS MAGOLAJ 10ML
ADAMO HOMOKTÖVIS MAGOLAJ 10ML
ADAMO HOMOKTÖVIS MAGOLAJ 10ML
Termékadatok
Termékkód:
15723
Vonalkód:
5998009119005
Kiszerelés:
10 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
171.000 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 04, Modul: 01, Polc: 04)
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1101)
Szeged
Vecsés
Nettó 1.346 Ft
Bruttó 1.710 Ft

Részletes termékinformáció

A Homoktövis kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. A homoktövis gyümölcsében levő C vitamin koncentrációja magasabb mint az eper, kivi, narancs, paradicsom, sárgarépa, és galagonya gyümölcsében. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, zsíros olajakat, flavonoidokat, gazdagok szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban. A homoktövis E-vitamin tartalma (202.9 mg/100 g gyümölcs), magasabb mint a búza, kukorica és szójabab E-vitamin tatalma. Alkalmazási javaslat: naponta 1-2 mokkáskanálal, étkezés előtt. 10 ml

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök