ACCUMED AUTOMATA VÉRNYOMÁSMÉRŐ + AJÁNDÉK ADAPTER
ACCUMED AUTOMATA VÉRNYOMÁSMÉRŐ + AJÁNDÉK ADAPTER
Kifutó
ACCUMED AUTOMATA VÉRNYOMÁSMÉRŐ + AJÁNDÉK ADAPTER
Termékadatok
Termékkód:
36152
Vonalkód:
4715139620260
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Ez a termék jelenleg nem kapható. Kérjük, válasszon másik terméket!

Részletes termékinformáció

Automata vérnyomásmérő, mellyel pontosan és gyorsan megtaudhatjuk vérnyomásunkat. Ajándék adapter jár mellé. Garancia: 2 év cseregarancia

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök